accountants &
belastingadviseurs 
Login
Westpark online
administratie
Particulier advies


De accountant en belastingadviseur nemen u heel wat werk uit handen. Financiële en fiscale zaken kunnen erg lastig zijn om zelf op te lossen. Westpark is specialist op het gebied van inkomsten- en vermogensbelastingen, successie- en schenkingsrechten en onroerend goed. 
Wanneer u in het buitenland woont of werkt kunt u rekenen op een uitgebalanceerd advies over het toepassen van salarissplitsing, 30%-regelingen en internationale sociale-verzekeringswetgeving.
Westpark online
administratie
Login
accountants &
belastingadviseurs 
Mediation: samen een zakelijk of een 
                   persoonlijk geschil oplossen 

Wie een geschil heeft, wil daar zo snel mogelijk van af. Liever werkbare verhoudingen dan juridische steekspelen. Procederen kost meestal veel tijd, energie en geld. Bovendien is een vonnis van de rechter niet altijd een oplossing. Er is een andere mogelijkheid: mediation.

Mediation is het gezamenlijk oplossen van een geschil, met de hulp van een neutrale, vakbekwame conflictbemiddelaar: de mediator.

Vrijwel elk geschil heeft een voor betrokken partijen aanvaardbare oplossing. Vaak wordt deze oplossing niet gezien omdat partijen verwikkeld zijn in een conflict. De mediator kan daarin verandering brengen door de vastgelopen communicatie tussen partijen weer op gang te brengen en partijen te stimuleren tot overleg. 

De mediator staat niet boven de partijen. Hij doet geen 'uitspraak van bovenaf'. Bij mediation bepalen partijen zelf de oplossing waarbij hun belangen en de toekomst voorop staan, dit alles met de hulp van de mediator die het onderhandelingsproces begeleidt.

Cyril Janssen van ons kantoor heeft de opleiding tot mediator met succes afgesloten en heeft uiterst positieve ervaringen met mediation-opdrachten.

Als u denkt dat mediation wellicht een uitkomst kan zijn bij een geschil, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of klik op :

Verzoek vrijblijvende afspraak mediation

Westpark online
administratie
Westpark Accountants en Belastingadviseurs - Sint-Servaasklooster 35 - 6211  TE  Maastricht - Tel. +31 43 326 05 05
Kamer van Koophandel dossiernummer: 14128387

Login
login online boekhouding