accountants &
belastingadviseurs 
Login
Westpark online
administratie
Particulier advies


De accountant en belastingadviseur nemen u heel wat werk uit handen. Financiële en fiscale zaken kunnen erg lastig zijn om zelf op te lossen. Westpark is specialist op het gebied van inkomsten- en vermogensbelastingen, successie- en schenkingsrechten en onroerend goed. 
Wanneer u in het buitenland woont of werkt kunt u rekenen op een uitgebalanceerd advies over het toepassen van salarissplitsing, 30%-regelingen en internationale sociale-verzekeringswetgeving.
Westpark online
administratie
Login
accountants &
belastingadviseurs 
Vermogensplanning door Persoonlijke Financiële Administratie (PFA)

Op enig moment kunt u dringend behoefte hebben aan overzicht over de aard en de opbouw van uw persoonlijke vermogen. Bijvoorbeeld als u 
… financieringsplannen heeft;
… overweegt te stoppen met werken;
… de tijd nadert dat uw kinderen gaan studeren;
… bezig bent met uw testament;
… trouwplannen heeft met huwelijkse voorwaarden;
… een deel van uw vermogen in uw onderneming wenst te stoppen;
… wil weten of u voldoende reserves heeft voor als u 
    ziek of arbeidsongeschikt wordt;
… gaat scheiden.

Wilt u een dergelijk overzicht zelf opstellen, dan betekent dit voor u wellicht een hele dag bladeren door ordners en stapels papieren. En dan nog zult u zich wellicht afvragen of dit nu het complete plaatje is en of u alles goed op een rij heeft gezet. 
Westpark kan u dit werk en deze zorgen besparen met een recent ontwikkeld product: de Persoonlijke Financiële Administratie (PFA).

Met de PFA bieden wij u een beknopte balans op één A4-tje. Een kort en helder overzicht dat u in één oogopslag inzicht verschaft in de waarde van uw persoonlijke bezittingen en schulden. Met de PFA kunt u sneller en beter beslissingen nemen over hoe u uw vermogen optimaal kunt beheren. 

Wenst u een vrijblijvende afspraak met ons te maken omtrent PFA ? Neem gerust telefonisch contact met ons op of klik op :
                    Verzoek vrijblijvende afspraak PFA

Westpark online
administratie
Westpark Accountants en Belastingadviseurs - Sint-Servaasklooster 35 - 6211  TE  Maastricht - Tel. +31 43 326 05 05
Kamer van Koophandel dossiernummer: 14128387

Login
login online boekhouding